Η Πρωτοβουλία

 

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Η πραγματικότητα στις κοινωνίες της Ευρωπαϊκης Ένωσης δείχνει ότι σήμερα ολοένα περισσότερα παιδιά βιώνουν εκφοβισμό στην καθημερινότητα τους, στις σχολικές αυλές, στις τάξεις, στο διαδίκτυο, στις παιδικές χαρές, στη γειτονιά. Ο εκφοβισμός συνεπάγεται οδυνηρές συνέπειες για τα θύματα του και μερικές φορές ακόμα και τραγικές, όπως με τραγικό τρόπο καταδεικνύουν τα πρόσφατα περιστατικά αυτοκτονιών παιδιών θυμάτων εκφοβισμού στην Ευρώπη.  

Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ενώσουμε τις προσπάθειες μας ενάντια στον εκφοβισμό και για το λόγο αυτό δεσμεύομαι να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια στη χώρα μου και οπουδήποτε αλλού. Συμμετέχω σε αυτή την πρωτοβουλία ευαισθητοποιώντας τους γύρω μου για τις καταστροφικές συνέπειες του εκφοβισμού για τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους και για την ανάγκη ανάληψης δράσεων ενάντια στον εκφοβισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σύμφωνα και με τη σχετική πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποστηρίζω την καθιέρωση Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού ως μια συμβολική ημέρα αυτού του αγώνα.

Ο εκφοβισμός δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας. Υπογράφοντας αυτή την πρωτοβουλία κάνουμε τη διαφορά και συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού τώρα.

*Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.